Portfolio

Fotografie met een persoonlijke toets

Wanneer een koppel besluit om het jawoord te geven, leg ik graag het verhaal van deze dag vast op de gevoelige plaat. De foto's die ik maak zijn spontaan, gericht op sfeer en vaak met een knipoog. Zijn jullie op zoek naar een betaalbare fotograaf voor jullie speciale dag? Neem zeker contact met me op via de contact pagina.

Nele & Jasper-10.jpg
Zwangerschap

Tijdens dit bijzonder moment tijdens het leven, is het kleintje beschermd en geborgen. Voor een korte tijd heb jij een unieke connectie, waarbij niemand anders je kindje kan raken. Ondanks alle ongemakken die gepaard gaan met de zwangerschap, gebeurt er iets geweldig in jouw lichaam. Graag leg ik dit moment samen met jullie vast, want het is voorbij voor je het zelf beseft.

DSC_4836.jpg
newborn.png

Door mijn opleiding als vroedvrouw voel ik een natuurlijke aantrekingskracht tot de newborn fotoshoot. Hierin gaan we aan de slag met een pasgeboren (slapende) baby. Dit gebeurt best tijdens de eerste 7 en 21 levensdagen van het kindje, omdat pasgeborenen nog zeer slaperig zijn. Ik verkies natuurlijke poses, en ben gedreven door het garanderen van de veiligheid, warmte, rust en comfort van jullie baby.

Lillie-7.jpg
familieshoot.png

Jullie zijn jullie eigen sterrenstelsel, waar elke planeet mooi rond elkaar draait. Samen trekken we de natuur in om deze mooie balans op een speelse wijze en helemaal op maat van jullie gezinnetje vast te leggen.

_VDB1872.jpg
sitter sessie.png

Net zoveel plezier als een Cake Smash... met minder opkuiswerk nadien. Wanneer een baby eenmaal zit, gaat er een nieuwe wereld open voor hen. Ik vereeuwig graag deze verruiming van hun horizon voor jullie...

‚Äč

Voor je het weet zetten ze hun eerste stapjes en loop je hen zelf voortdurend na.

VDB_0085.jpg
cakesmash fotografie.png

Is er een leukere manier om de verjaardag van jullie kindje te vieren? Tijdens deze shoot nemen we foto's van de spontane reactie van jullie kindje op een mooie taart. Veel plezier (en opkuiswerk) gegarandeerd!

DSC_7408.jpg

BTW BE 0760.500.883

Marischa Michiels Fotografie - Bosdreef 31 Buggenhout

Algemene Voorwaarden - Privacy verklaring