top of page

Portfolio

Vroedvrouw met een camera in de hand - Fotograaf Buggenhout

Trouwreportage

Wanneer een koppel besluit om het jawoord te geven, leg ik graag het verhaal van deze dag vast op de gevoelige plaat. De foto's die ik maak zijn spontaan, gericht op sfeer en vaak met een knipoog. Zijn jullie op zoek naar een betaalbare fotograaf voor jullie speciale dag? Neem zeker contact met me op via de contact pagina.

trouwboeket pioenen
Zwangerschap

Tijdens dit bijzonder moment tijdens het leven, is het kleintje beschermd en geborgen. Voor een korte tijd heb jij een unieke connectie, waarbij niemand anders je kindje kan raken. Ondanks alle ongemakken die gepaard gaan met de zwangerschap, gebeurt er iets geweldig in jouw lichaam. Graag leg ik dit moment samen met jullie vast, want het is voorbij voor je het zelf beseft.

zwangerschapsshoot
Newborn

Door mijn opleiding als vroedvrouw voel ik een natuurlijke aantrekingskracht tot de newborn fotoshoot. Hierin gaan we aan de slag met een pasgeboren (slapende) baby. Dit gebeurt best tijdens de eerste 7 en 21 levensdagen van het kindje, omdat pasgeborenen nog zeer slaperig zijn. Ik verkies natuurlijke poses, en ben gedreven door het garanderen van de veiligheid, warmte, rust en comfort van jullie baby.

Newborn fotosessie
familieshoot.png

Jullie zijn jullie eigen sterrenstelsel, waar elke planeet mooi rond elkaar draait. Samen trekken we de natuur in om deze mooie balans op een speelse wijze en helemaal op maat van jullie gezinnetje vast te leggen.

Familieshoot
cakesmash fotografie.png

Is er een leukere manier om de verjaardag van jullie kindje te vieren? Tijdens deze shoot nemen we foto's van de spontane reactie van jullie kindje op een mooie taart. Veel plezier (en opkuiswerk) gegarandeerd!

Cakesmash
bottom of page