top of page

Cakesmash fotosessie

Eigenlijk is een Cakesmash shoot iets dat overgevlogen is van de USA. Maar eerlijk, ik ben niet zo stiekem zelf een grote fan deze fotosessie. Is er een leukere manier om de verjaardag te vereeuwigen? Tijdens deze shoot leggen we de spontane reactie van een één-, twee of driejarige spruit vast op een mooie taart. Niet alle baby's zijn even enthousiast, maar ook deze reactie kan met humor op de gevoelige plaat vereeuwigd worden. Dus veel plezier (en opkuiswerk) gegarandeerd!

Hoe gaat het in z'n werk?

Een cakesmash fotosessie gaat doorgaans 3 weekjes voor de verjaardag van de kleine spruit door. De foto's zijn namelijk een ideale cadeau voor grootouders of peter en meter op het verjaardagsfeestje.
De sessie gaat door in het comfort van jouw eigen (huis)kamer. In ongeveer 2h tijd nemen we foto's van jouw kleintje eerst zonder taart in zijn/haar mooiste outfit. Nadien komt het 'moment supreme' met taart. Alle details van plakkerige handen (en geloof het of niet) voetjes worden vastgelegd. Wanneer we uitgespeeld zijn, kunnen ook leuke badfoto's genomen worden waarbij we een bubbelbadje voorbereiden en de laatste foto's met bubbels genomen worden.
Ik breng zelf alle decoratie mee die we op voorhand via mail overleggen zodat de stijl en kleuren volgens jouw keuzes kunnen voorzien worden.

Hoeveel kost het?

Een sessie kost 170 euro (+ kilometervergoeding). Deze prijs is inclusief lekkere taart die je nadien zelf nog kan eten. Deze taart dient op voorhand betaald te worden als waarborg. Voor kindjes met allergiën kan er op voorhand overlegd worden wat al dan niet kan.
Voor deze prijs krijg je ook de keuze van 10 digitale bestanden die volledig nabewerkt worden. Deze kunnen jullie zelf kiezen uit een persoonlijke online galerij. De foto's zijn in hoge resolutie en dus ideaal om zelf te printen. Je krijgt ook een geoptimaliseerd formaat met logo voor sociale media. Extra foto's uit de galerij kunnen ook aangekocht worden.

Extra foto's ?

1 foto | € 7,5
5 foto's | € 30
10 foto's | € 55
20 foto's | € 95

bottom of page