top of page

Newborn fotosessie

Door mijn opleiding als vroedvrouw voel ik een natuurlijke aantrekkingskracht tot de newborn fotoshoot. Hierin gaan we aan de slag met een pasgeboren (slapende) baby. Dit gebeurt best tijdens de eerste 7 en 21 levensdagen van het kindje, omdat pasgeborenen zeer slaperig zijn en zich nog graag opkrullen zoals in de baarmoeder.
Natuurlijk kan dit later ook nog, maar dan zijn sommige poses niet zo toegankelijk. Een iets oudere baby is meer wakker, en dat is het uitgelezen moment om die grote kijkers en kleine glimlachjes vast te leggen. Ongeacht de leeftijd verkies ik natuurlijke poses, en laat de baby me leiden in wat hij of zij graag heeft. Jouw baby's comfort en veiligheid is prioritair.

Ik neem graag alle tijd om de herinneringen van deze mooie en kostbare periode vast te leggen. Dit kan dan ook 3 tot 4h in beslag nemen. Baby'tjes kan je geen instructies geven, en het is dus perfect normaal dat we de nodige pauzes moeten inlassen om troost te bieden bij krampjes of een voeding bij honger. 

Hoe gaat het in z'n werk?

Een newborn shoot kan in totaal 3-4h in beslag nemen en gaat gewoonlijk door in het gemak van jouw eigen huis. De ruimte waarin ik mijn ministudio in 30 minuutjes opzet, moet voordien net iets warmer gemaakt worden dan dat jullie gewoon zijn. Zeg maar: warme t-shirt temperatuur. Ik neem extra verwarming mee om lokaal nog bij te verwarmen, zodat jullie kleintje zeker comfortabel is met de billetjes bloot.
We gaan aan de slag met 2 kleurenschema's die op voorhand gekozen zijn en een attribuut waarin of waarop het kleintje kan genesteld worden. Jullie hoeven dus zelf niets te voorzien.
Er kunnen dan ook een paar foto's van jullie gezinnetje genomen worden, indien jullie dat zelf willen.

Hoeveel kost het?

Een sessie kost 200 euro (+ kilometervergoeding). Hiervoor krijg je 10 digitale bestanden die volledig nabewerkt worden. Deze kunnen jullie zelf kiezen uit een persoonlijke online galerij. De foto's zijn in hoge resolutie en dus ideaal om zelf te printen. Je krijgt ook een geoptimaliseerd formaat met logo voor sociale media. Extra foto's uit de galerij kunnen ook aangekocht worden.

Extra foto's ?

1 foto | € 7,5
5 foto's | € 30
10 foto's | € 55
20 foto's | € 95

bottom of page