top of page
Marischa Michiels fotograaf
Buubie kat
Orchidee

Over Mij

Hey, Ik ben Marischa. Laat ik mezelf even voorstellen...
Ik ben een creatieve duizendpoot van 32 jaar die al meer dan 15 jaar gebeten is door fotografie. Tijdens mijn studies als vroedvrouw ontdekte ik een aantrekkingskracht tot getuigen te zijn en een klein beetje deel te mogen uitmaken van andermans geluk. Toen ik de vraag kreeg van een vriendin om haar trouw te fotograferen, ging er bij mij dan ook een lampje branden.  
Ikzelf heb geen eigen 'boeleke', maar voel door mijn diploma een natuurlijke voorliefde om deze periode in het leven in alle veiligheid en rust vast te leggen. Aangezien ik geen studio heb, ben ik een fotograaf op wielen. Ik spreek daarom graag af in mijn voormalige voortuin Buggenhoutbos, of een mooi plekje in jouw buurt. Voor fotosessies van de allerkleinsten, zet ik mijn ministudio op in de hoek van jouw huiskamer.

Thuiskomen is voor mij knuffelen met mijn ‘Furbaby’ Buubie, en de vele planten in mijn tropisch stekje. Mijn overige tijd spendeer ik muzikaal met mijn trouwe levenspartner de cello. Als ik dan nog wat energie overheb, loop of wandel ik graag op de mooiste plekjes in ons Belgenlandje.

***
Moest je nu denken: "Awel, zij klinkt als de geknipte madam om onze foto's te trekken", aarzel dan niet om mij te contacteren en jezelf ook even voor te stellen.

Liefs, Marischa
Natuur Zuid-Afrika
cello.png

Vroedvrouw met een camera in de hand - Fotograaf Buggenhout

bottom of page