top of page

Familiesessie

Een uniek sterrenstelsel op de gevoelige plaat | Familie Fotograaf Buggenhout Oost-Vlaanderen

Een familie of een gezin is een uniek sterrenstelsel, waar elke planeet mooi rond elkaar draait. Samen trekken we de natuur in om deze mooie balans op een speelse wijze en helemaal op maat van jullie gezinnetje vast te leggen.

Hoe gaat het in z'n werk?

Een familieshoot kan eigenlijk altijd (en met iedereen). In elk stadium in het leven kan de mooie verbinding van een gezin gefotografeerd worden. We zoeken samen een mooi plekje op in een bos, heide of mooi park. Dat kan bij jou in de buurt of in mijn voortuin Buggenhoutbos.
Jullie hoeven jullie niet teveel zorgen maken over poseren. Ik leg het moment vast op een spontane en ongedwongen manier, waardoor jullie authentieke verbinding duidelijk wordt. 

Hoeveel kost het?

Een sessie kost 125 euro (+ kilometervergoeding). Hiervoor krijg je 10 digitale bestanden die volledig nabewerkt worden. Deze kunnen jullie zelf kiezen uit een persoonlijke online galerij. De foto's zijn in hoge resolutie en dus ideaal om zelf te printen. Je krijgt ook een geoptimaliseerd formaat met logo voor sociale media. Extra foto's uit de galerij kunnen ook aangekocht worden.

Extra foto's?

1 foto | € 7,5
5 foto's | € 30
10 foto's | € 55
20 foto's | € 95

De light versie | het perfecte cadeau

Minisessies

€ 80

Een minisessie is in principe een 'light versie' van een volledige fotosessie. Deze sessie duurt 45 minuutjes. Waarvan je nadien uit jouw gallerij 5 foto's kan kiezen.
 
Deze minisessies vinden plaats op vooraf bepaalde weekends in het jaar op een vooraf bepaalde locatie waar alle minisessies van die dag zullen doorgaan.

Heb je interesse in zo'n minisessie of wil je eentje cadeau doen? Aarzel niet om je via onderstaande knop in te schrijven voor onze mailinglijst. 

Familie fotosessie Buggenhout.jpg
Kim Harald & Lio-19.jpg
bottom of page