top of page

Happily Ever After...

Spotane trouwreportage voor jouw speciale dag - Fotograaf Buggenhout Oost-Vlaanderen

Wanneer een koppel besluit om het jawoord te geven, leg ik graag het verhaal van deze dag vast op de gevoelige plaat. De foto's die ik maak zijn eerder spontaan, gericht op sfeer en met een persoonlijke knipoog.
Jullie kunnen de dag die jullie zo lang hebben voorbereid gewoon beleven, en ik zorg er voor dat jullie nadien de mooiste herinneringen hebben om met een glimlach op terug te kijken.

Hoe gaat het in z'n werk?

Jullie trouw is een unieke dag in jouw leven, die je wil doorbrengen met familie en vrienden. Vandaar dat ik ook graag met jullie in persoon of digitaal kennismaak. Zo leren we elkaar wat kennen. Vanzelfsprekend gaat een trouw vaak gepaard met een strikte dagplanning die we tijdens dit kennismakingsgesprek uitvoerig kunnen bespreken, zodat ik voorbereid ben en jullie met een gerust hart aan de dag kunnen beginnen.
Ik boek maar één huwelijksreportage in een weekend. Zo kan ik me volledig op jullie dag focussen en deze in kwaliteit vastleggen.
Afhankelijk van wat jullie wensen en wat we afspreken, ben ik de volledige dag jullie schaduw. Het kan in het begin wat onwennig zijn voor jullie, maar in de wervelwind van de dag is dat snel gepasseerd.

Hoeveel kost het?

Aangezien een trouwdag maatwerk is, is de prijs dat ook. Dit kan gaan van enkel de ceremonie in het gemeentehuis tot een volledige dag. Zodat jullie toch een idee hebben, geef ik hieronder richtprijzen. Gebaseerd op het vrijblijvende kennismakingsgesprek kan ik een offerte op maat maken.

Gezien de lange termijnen en beperkte plaatsen, vraag ik na de goedkeuring van de offerte een voorschot voor definitieve reservering van de datum.

Wat kan je verwachten?

Al mijn foto's zijn in RAW genomen en individueel bewerkt. Ik lever nooit onbewerkte foto's zoals ze uit de camera komen.
Ik bezorg de foto's altijd digitaal in hoge resolutie op een USB stick. Dit geeft jullie de vrijheid om te doen wat jullie willen met de foto's zonder extra kosten te moeten maken. Ik maak ook een gepersonaliseerd filmpje waarmee jullie in een mum van tijd een slideshow van jullie foto's kunnen tonen aan vrienden en familie.

Indien gewenst kan ik ook prints en een fotoboek ontwerpen en bezorgen.

Ann & Wouter-192 (sociale media).jpg

Apero

€245

duurtijd: 2 uur
Inclusief 70 foto's op USB stick

bottom of page