Zwangerschapsshoot

Door mijn opleiding als vroedvrouw leg ik graag deze unieke periode in het leven vast. Voor deze korte tijd heeft een mama een unieke connectie, waarbij haar kindje beschermd en geborgen is. Ondanks alle ongemakken die gepaard gaan met de zwangerschap, gebeurt er iets geweldig in haar lichaam. En hoewel het een cliché is, kan je echt een zwangerschapsgloed zien. 

Uiteraard kan een trotse papa (to be) niet ontbreken in deze foto's. Daarom leg ik graag dit moment samen met een koppel in verwachting vast, want het is voorbij voor je het zelf beseft.

Hoe gaat het in z'n werk?

Een zwangerschapsshoot plan ik het liefst tussen 32-35 weken zwangerschap. Tijdens deze periode hebben meeste zwangeren de minste ongemakken en is dit het uitgelezen moment om die mooie bolle buik vast te leggen.

 

Ik spreek graag af op een mooie locatie bij mij of jou in de buurt. Dat kan in een bos, een mooie heide, een leuk park. 

Ikzelf heb een paar jurken die je kan gebruiken, maar een sessie kan zeker ook in een zelfgekozen outfit. Zolang we die bolle buik kunnen accentueren.

Hoeveel kost het?

Een sessie kost 110 euro (+ kilometervergoeding). Hiervoor krijg je 10 digitale bestanden die volledig nabewerkt worden. Deze kunnen jullie zelf kiezen uit een persoonlijke online galerij. De foto's zijn in hoge resolutie en dus ideaal om zelf te printen. Je krijgt ook een geoptimaliseerd formaat met logo voor sociale media. Extra foto's uit de galerij kunnen ook aangekocht worden.

Extra foto's ?

1 foto | € 5

5 foto's | € 20

10 foto's | € 35

20 foto's | € 55

combinatie Zwangerschap en Newborn fotosessie

Bundel: Miracle of Life

€250 (+kmvergoeding)

Je kan een zwangerschap niet loskoppelen van een pasgeborene en omgekeerd. Het vastleggen van de herinneringen aan deze unieke momenten in het leven worden dan ook liever niet losgekoppeld. Door deze bundel te kiezen worden niet alleen de foto's een mooi geheel, maar ook de ervaring van beide sessies wordt een een fijne herinnering. 

Beide data worden afgesproken bij het vastleggen van de zwangerschapsshoot. Zo ben je zeker van jouw plaats.

zwangerschapsshoot
Newborn Fotosessie