top of page
sakura.jpg
fotograaf_in_het_veld.jpg

Hey! Hallo!

Marischa Michiels

Fotograaf Dendermonde voor de mooie momenten

Ik ben Marischa, wat fijn om je hier te mogen verwelkomen.

Meer dan 15 jaar geleden zocht ik zoals elke tiener dat doet, een manier om mezelf uit te drukken... Wat ooit startte als een uiting van mezelf met een simpele HP 3mpx point-and-shoot camera, groeide al snel uit tot een passie met een fullframe camera in de hand. Door mijn diploma als vroedvrouw kreeg ik al snel de smaak te pakken van een deel te mogen uitmaken van andermans mooie momenten.

Ik ben dit dan ook beginnen combineren met mijn liefde voor fotografie. Ik ben er graag bij om de herinneringen van een trouw, zwangerschap, en een pril (en ouder) bundeltje geluk te vereeuwigen.
Ik leg deze speciale momenten vanaf 2021 vast in bijberoep. Dit betekent dat ik voltijds werk en dat boekingen steeds in het weekend of op vrije dagen worden vastgelegd. Ik heb geen studio, maar zoek een plekje in de natuur op, of een hoekje in jouw leefruimte.

fotograaf_in_het_veld_edited_edited.jpg

Volg mij...

camera van de fotograaf

Contacteer mij

Fotograaf op wielen Dendermonde Oost-Vlaanderen

+32 456 32 53 33

  • whatsappwit

Whatsapp mij

  • Facebook

Stuur een messenger berichtje

Fotograaf Buggenhout Fotograf fotografe Buggenhout Londerzeel Malderen Maldren Lebbeke Dendermonde Baasrode new born prijs betaalbaar betaalbare newborn cake smash cakesmash makemach trouwreportage trouwfotograaf trouwfotografe trouwen

bottom of page